biliana-toncheva-02-42-20

20 въпроса към… Биляна Тончева

Днешният ни гост в рубриката “20 въпроса към…” е добре познатата на всички ни адвокат Биляна Тончева. Тя е прокурист на „Еко Глоуб” ООД – консултантско дружество за подготовка на проекти, съфинансирани от Европейския съюз. Дружеството притежава лицензи за енергийно обследване на сгради и промишлени системи. „Еко Глоуб” ООД има център за професионално обучение и Център за информация и професионално ориентиране. Адвокат Тончева управлява екип от специалисти, които подготвят проекти по ОП „Иновации и конкурентоспособност”, както и по други оперативни програми, съфинансирани от ЕС.

По покана на Code Fashion, адвокат Тончева сподели кои са най-важните хора, двигател в нейния живот. Позволявайки ни да се разходим в нейния личен свят, чисто по женски, готови да почерпим вдъхновение от една успешна, стилна и еманципирана дама.

 1. Първото нещо, което правя сутрин е… Денят ми започва най-късно в 6 ч. с целувка! Целувам прекрасната си 4-годишна дъщеря и пия чаша горещо кафе.
 1. Никога не излизам от къщи без… Мобилният телефон и парфюм.
 2. Любимата дреха в гардероба ми е… Костюм и права рокля до коляното на българската дизайнерка – Нели Колева.
 3. Единственото нещо, за което ще се похваля е… Работата. Обичам нещата да се случват. Отдадена съм на работата си много, получавам удовлетвореност.
 4. Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума, ще бъде… Елегантност.
 1. Моите любими дизайнери са…Versache, Chanel, Dior…Обичам да купувам официални рокли от и от Bridal fashion и София Борисова.
 2. Най-голямото удоволствие е… Да бъда с прекрасното си семейство.
 3. Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал беше…Е! Моят Йордан. Страхотен мъж!
 4. Личността, с която бих искала да се срещна… Шейха Моза – една магична жена. Шейха Моза бин Насер ал Миснед е втората от трите жени на шейх Хамад бин Калифа ал Тани, майка на седем деца, една от най-стилните първи дами на планетата и колкото и изненадващо да звучи –  силна политическа и социална фигура.
 5. Нещо, което хора не знаят за мен е… Всяка седмица бягам дори за малко при любимата си Деси в Beauty house in. В суматохата, в различни часове на деня и различни дни. Излизам преродена. Това прекрасно момиче прави най-прекрасните процедури за лице, тяло и душа…
 1. Последното нещо, което търсих в Google беше… Мечтая си за пътувания. Надявам се да имам повече време за това. Обожавам вечер, когато всичко е притихнало да разглеждам оферти за пътувания и разглеждам…
 2. Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… Aз съм работещо момиче, опитвам се да намирам време и за светски изяви.
 3. Поддържам форма със… Диетата на Ваня Червенкова и хранителната и добавка Bevared.
 4. Козметиката, която използвам е… La prairie, Chanel, Kanebo…
 5. Моето любимо място за пътуване е… Европа.
 6. Нещо, което винаги съм искала да направя… Да остана дни наред в къщи с моята любима дъщеря Биляна!
 1. Най – добрият житейски съвет, който съм получавала е… Възпитавана съм основно от баба ми и дядо ми, учители по професия- родителите ми са студенти, когато се раждам. До днес дядо ми ме проверява как вървят нещата всеки ден. Учеха ме, че човек на първо място трябва да е добър. Те ме научиха да бъда амбициозна и да си поставям високи цели, които да следвам.
 2. Парфюмът, който отлично ме описва е… Bon Bon Perfume by Viktor & Rolf.
 3. Най-хубавото нещо в професията ми е… Предизвикателствата! Аз съм адвокат по професия. Вече доста години се занимавам с подготовка на проекти, съфинансирани от Европейския съюз. Обичам да виждам радостта в очите на хората, когато нещата се случват.

Моят Code Fashion е… Елегантността не шокира – тя е в детайла и премереността.

Интервю: CodeFashion

Comments are closed.