s-mirela-i-bilianat

“ЛАЙЪНС КЛУБ СОФИЯ – ВИТОША” С НАГРАДА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ НА BUSINESS FASHION AWARDS

Под звуците на джаз, необятния глас на Васил Петров и с истински блясък се проведоха четвъртите годишни награди Business & Fashion Awards.
Домакин на събитието бе луксозната резиденция “Диневи” в столицата.

“Благодаря ви, че сте тук и че въпреки трудното време, в което се намираме успяхме да направим тези награди! Бъдете здрави и успешни”, приветства гостите от сцената организаторката и собственик на марката Цвети Разложка. Водещи на бляскавата церемония бяха журналистката Елизабет Методиева и актьорът Любомир Ковачев.

Отличен в категогория „благотворителност“  бе  „Лайънс клуб София – Витоша“ – един от най-активните благотворителни  клубове в България. Със своята 12 годишна история като част от най-големия международен клуб за благотворителност в света – Lions International,„Лайънс клуб София – Витоша“ е реализирал многобройни каузи, които изчислени в труд, предмети и финанси надхвърлят 1 350 000 лева.

Клубът е най-големият дарител на детската клиника по изгаряния в „Н.И Пирогов“, изгражда  център за социална интеграция и професионално обучение на младежи с физически и интелектуални увреждания, включва се в редица каузи, а ежегодните им балове се отличават с елитно присъствие, блясък и успех.

Едно от последните добри дела на „Лайънс клуб София – Витоша“  е закупуването на  апаратура за 102 000 лв. на четири общински болници в София. Основно изискване на благотворителната организация при избора на техника е тя да бъде използвана и след като приключи проблемът с COVID-19.

Дарението включва флексибилен видео ларингоскоп, мобилен рентгенографски апарат, 12 комплекта високотехнологична апаратура за телемедицина, произведени от българска компания. Чрез нея екип специалисти ще следи в реално време 8 жизнени показатели на пациента, който може да бъде поставен и в домашни условия.

Tags: No tags

Comments are closed.