biliana-toncheva-02-42-20

Адв. Биляна Тончева представя европейските възможности за бизнеса в Търговище

На 17 ноември от 17:30 часа в Държавен куклен театър в Търговище (ул. „Христо Ботев“ 5) ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящите европейски възможности за бизнеса, които ще бъдат представени от адв. Биляна Тончева – прокурист на „Еко Глоуб“ ООД.

Компанията се занимава с консултиране, подготовка и изпълнение на европейски проекти както в частния, така и в публичния сектор. „Еко глоуб“ е лидер в програма „Иновации и конкурентоспособност“. Дружеството има стотици успешно реализирани проекти във всички сфери на търговския и икономически обмен.

Събитието е отворено за всички представители на бизнеса в областта, както и местни медии, които биха искали да научат повече за предстоящите възможности за финансиране и да зададат своите въпроси.

След края на официалната част ще се проведе и кратък неформален коктейл, на който са поканени всички присъстващи.

Желаещите да присъстват на събитието е необходимо да изпратят потвърждение на имейл office@cornukopia.bg, да се обадят на телефон 0893377078 или лично да потвърдят присъствието си на адрес гр. Търговище, ул. Преслав 2, офис 1 най-късно до 12 ноември.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Comments are closed.