biliana-toncheva-02-42-20

Адв. Биляна Тончева бе сред лекторите на START IT

През август вдъхновяващи лектори от START IT се срещнаха с млади предприемачи и стартъп компании във Варна, Добрич и Шумен. Събитието беше насочено към всички, които искат да стартират собствен бизнес и търсят начин да реализират идеите си.

„START IT има за цел да подкрепи предприемачи от различни възрастови групи, независимо от бизнес областта, към която са се насочили. По време на събитията участниците се срещнаха с успешни български предприемачи, които споделиха техния опит и им дадоха ценни съвети за създаване на собствен бизнес, стратегии за растеж, както и за възможностите за финансиране и развитие. Инициативата ни беше успешна и планираме да продължим да правим събитията и в други градове на България“, коментират организаторите.

Сред лекторите по време на събитията бяха Тодор Митов от ИКТ Клъстер – посредническа организация по програма „Еразъм за млади предприемачи“, Гена Събева – предприемач с над 30-годишен опит в бизнеса и основател на франчайз „ВИТ – Борсата за матраци“, Адв. Биляна Тончева от „Еко Глоуб“,  Йордан Йорданов – съдружник в „Нов Дом 1“, Поля Петкова от бутикова туристическа агенция Amakas Travel, Мартина Биковска – основател на Adella Cake O’clock, Кристиана Атанасова – основател на „Смайли Хоум“, Йолана Анчева и Татяна Стоянова от Studio 7. Специални гости по време на събитията бяха Иван Табаков – председател на Варненска индустриална камара и Герман Германов – председател на Търговско-промишлена палата-Добрич.

START IT се организира по програма „Еразъм за млади предприемачи“ от ИКТ Клъстер в партньорство с Българската търговско-промишлена палата, Търговско-промишлена палата Добрич, Варненска търговско-индустриална камара, Община Варна, Община Шумен, Община Добрич и списание и клуб Business Lady.

Comments are closed.